Håbet er stadig lysegrønt for Qatar Airways

Selv om corona-krisen har været hård ved flybranchen dette forår, så ser det nu ud til at lysne for flere flyselskaber – ikke mindst for Qatar Airways, som dog stadig flyver med enkelte forsinkelser på rejse-mål.

Selv om krisen er global, er det nu endelig muligt igen for mange rejselysne mennesker at kaste sig ud i at booke flybilletter til fjerne rejsedestinationer med Qatar Airways. Det har de rigtignok ventet længe på. Men hvad skal man så være opmærksom på, når nu flytrafikken starter op igen, og skal man forvente forsinkelser på rejse?

Forbered dig på forsinkelser på rejse

Ikke alt er som før corona-krisen. Det kan vi lige så godt sige med det samme, men det vil du som flypassager alligevel hurtigt finde ud af. Priserne er steget, og hvad angår flytrafikken – i al fald for Qatar Airways’ vedkommende – så vil du opleve forsinkelser på rejse. Det gælder uanset, hvor du ønsker at rejse hen. Når man tænker over det, så er det jo i grunden ganske naturligt, at et så stort set-up tager tid at få op i omdrejninger.

Men set i et større perspektiv vil det tage adskillige måneder – hvis ikke år – før vi igen kan flyve, som vi gjorde før corona-krise. Hvem ved, om vi nogensinde kommer til at benytte flyselskaber som Qatar Airways i så udpræget en grad som tidligere. Det vil kun tiden vide, men du skal under alle omstændigheder forberede dig på forsinkelser på rejse hver gang, du er ude at flyve.

Forsinkelser på rejse vil give dig nye perspektiver

Men måske er det ikke så skidt at indlægge uforudsete pauser, så som bevidste forsinkelser på rejse, ind i ens rejseplanlægning. Det vil give dig tid til at tænke over, hvor meget du rejser, og du vil også få mulighed for at adressere spørgsmålet om dit behov for at rejse for meget. Uanset, hvor du flyver hen, så medvirker du nemlig altid til at forbruge en stor del af verdens ressourcer ved at flyve, f.eks. med Qatar Airways. Det er en tanke værd at overveje nu, hvor det alligevel er blevet sværere at flyve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *