Nem og hurtig dokumentering med Tonerland.dk

Det er vigtigt med gode og erfarne medarbejdere. Og det sætter vi en en dyd ud af at gøre opmærksom på her hos Vikar24. Det er jo også vigtigt, at andre ting på arbejdspladsen forløbet nemt og smertfrit, så man ikke spilder tid påligegyldige ting gennem ugen. Denne uge vælger vi derfor at hive fat i Tonerland.dk – en leverandør som er specialiseret i printerpatroner.

Tonerland er beliggende i Randers, men de leverer i hele Danmark, hvilket gør deres produkter tilgengængelige for alle små og store virksomheder i Danmark. Er man bosat i nærheden er det også muligt at kigge forbi deres fysiske butik, hvor de sælger meget af det, du ser på webshoppen.

Uanset hvilken branche man er i, er det super vigtigt med kontorartikler, som er i god kvalitet. Der findes ikke noget værre, end at printeren går i stykker i tide og utide, at blækket fra printerpatronen løber, eller at blækken er i for drøj tilstand. Det samme med kuglepenne, tusser, clips, hæftemaskiner m.m. hvis det ikke fungerer, så er der rigtig mange småopgaver i løbet af en arbejdsdag, som kommer til at tage meget længere tid end nødvendig.

Man kan derfor ligeså godt fra starten vælge en leverandør, som leverer kvalitetsartiker. Hos Vikar24 har vi benyttet os af Tonerland.dk en del år efterhånden, og vi har kun været tilfredse med deres priser, kvalitet og levering.

Deres hjemmeside er nem og overskuelig, og deres leveringstider er hurtige – uanset hvor i landet man bor. Det betyder ikke så meget, hvilken type printer man har stående på kontoret, for de har et kæmpe udvalg af forskellige mærker hos Tonerland, alt fra Brother printerpatron toner udvalg, Canon, Oki, Lexmark, Dell, Epson og mange, mange flere. Har man plads til mange kontorforsyninger, så kan man med fordel bestille et stort antal patroner med det samme.

Her hos Vikar24 vil vi i fremtiden løbende blogge om forskellige andre leverandører, som vi kan anbefale.

dreamstime_xl_4616021