Branche med mulighed for vikariater

En alt for overset branche, inden for vikariater er online marketingbranchen. Her findes en lang række spændende opgaver, for ledige der gerne vil i gang igen også under forudsætningen om at man måske ikke er videre bekendt med stoffet. Branchen er under hård opsejling og det betyder mangel på arbejdskraft. Det er en branche hvor økonomien står stærkt, på trods af den nuværende krisesituation.

Således søges der Adwords aspiranter i mange større og mellemstore virksomheder, Adwords er Googles eget budsystem og det er både nemt og enkelt at benytte. Igennem Googles eget online universitet, kan man læse sig igennem hele pensum, for derefter at prøve sig med den endelige prøve. Men også inden for det fagområde der hedder SEO, er der jobs at hente. Du kan få lidt relevante nyheder om SEO her, læs også om 360 graders optimering, hvis det da er noget, det er en kombination af de mange forskellige typer af online markedsføring.

Generelt set kræver det ikke meget at være i online markedsføringsbranchen, især ikke hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med regulær marketing, har du eventuelt en HA eller en markedsføringsøkonom, er du allerede godt på vej til at forstå stoffet. Der er allerede på nuværende tidspunkt flere SEO virksomheder, der søger både praktikanter og vikarer. Det er derfor bare om at komme i gang og tilpasse sig den nye dagsorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *